radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Comarcal L’Ajuntament de Malgrat obre un compte al Twitter.

L’Ajuntament de Malgrat obre un compte al Twitter.

COMPARTEIX-HO
, / 1232 0

 

La utilització de les noves tecnologies i de les xarxes socials per part de les administracions, s’està estenen per tal d’apropar la gestió a la ciutadania.

L’últim a sumar-se a la xarxa de Twitter és l’Ajuntament de Malgrat de Mar que, des d’ahir té un compte en aquesta xarxa social a través de la qual anirà s’anirà informant sobre l’activitat del consistori.

Per poder rebre els missatges emessos per l’Ajuntament, les persones receptores han igualment de disposar d’un compte al Twitter. El del consistori és pot trobar a twitter.com/ajmalgrat

Segons el consistori, l’objectiu és potenciar els canals de comunicació amb la ciutadania i complementar els ja existents com la ràdio, el butlletí municipal, el web i les diferents planes de diverses regidories a Facebok.

Precisament, també ahir es va posar en marxa una plana al Facebook de la regidoria de Medi Ambient de Malgrat, per tal de mantenir el contacte continu i bidireccional amb la ciutadania.

La plana web de Medi Ambient a Facebook ofereix informació de les activitats que organitza així com també de les publicacions editades per la regidoria, consells i recomanacions, vídeos i àudios informatius, i jocs pels més petits.