radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Política L’exdirector de campanya del PP de PLF passa a les llistes de Malgrat.

L’exdirector de campanya del PP de PLF passa a les llistes de Malgrat.

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1146 0

 

Servant Dovarganés, qui va ser número 3 de les llistes del PP a PLF ara fa 4 anys i que a més va dissenyar l’última campanya electoral de la formació ha passat ara a formar part de les llistes dels populars de Malgrat.

Dovarganés va protagonitzar, a principis de l’any passat, una polèmica sortida del partit a PLF. L’exdirector de campanya va assegurar que marxava per discrepàncies amb la formació local i la seva manera d’actuar a l’oposició al consistori palafollenc.

Dovarganés, al costat de Bermán, a la campanya de fa 4 anys.

Dies més tard, la junta del partit al nostre municipi contestava, a través d’un comunicat, que Dovarganés havia estat expulsat de la secció local en virtut d’un expedient disciplinari obert des del municipi per falta de companyonia, masclisme i per mantenir ideals ultraconservadors.

Amb tot Dovarganés va sol·licitar la baixa com a militant del PP, partit que va criticar per les polítiques a nivell nacional.

Ara, Dovarganés passa a formar part de la llista del PP de Malgrat per a les properes eleccions municipals. Ho fa en una posició endarrerida, en l’11a, i participa de forma activa en la campanya electoral. De fet Dovarganés apareix en el vídeo de campanya que els populars malgratencs han editat i presentat com a tret de sortida a la campanya.