radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Esports L’amateur encadena la segona derrota i cau fins a la 5a plaça.

L’amateur encadena la segona derrota i cau fins a la 5a plaça.

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1256 0

 

Segons jornada consecutiva perdent de l’equip amateur de PLF. En aquesta ocasió al camp de la Penya Barcelonista de Lloret i per 2 a 1. Aquesta nova derrota enfonsa una mica més el PLF a la classificació i ara ja ocupa la 5a plaça, després d’haver estat liders i segons durant la majoria de les jornades.

Aquest proper cap de setmana els palafollencs rebran al camp municipal a l’olímpic Malgrat. Serà un derbi, a priori, igualat segons la classificació. Els de PLF són 5s i els malgratencs 7s.

El cadet de futbol de PLF continua sent dels millors de la categoria. Aquesta setmana s’ha imposat al Susannenc per un contundent 1 a 6. Això el referma a la 2a posició dels cadets a la classificació. Després de la victòria a Sta Susanna, el cadet buscarà sumar 3 punts més aquest proper cap de setmana al municipal de PLF. Ho té tot a favor, ja que jugarà contra el St. Feliu de Guíxols, els cuers de la taula.

En futbol Sala els dos equips han repetit el mateix resultat, 6 a 1, però amb sentits diferents. El St. Lluís es va imposar al Figuerassa Arena al Iris Sol Casagemes per 6 a 1, en un bon partit dels palafollencs.

La propera jornada el St. Lluís buscarà una nova victòria a la pista més complicada de la categoria a Arenys de Mar. Els arenyencs no han perdut a casa seva aquesta temporada. De fet només han perdut 1 partit en tot el campionat, aquest passat cap de setmana contra el Vilassar.

El Sta. Maria ha perdut per 6 a 1 a la pista del Tossa, en un mal partit dels visitants. Això fa que ara siguin 8s a l’espera de rebre, al Palauet, aquesta setmana els Joves de Vidreres, actuals 4ts classificats.