radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Política El govern de PLF edita un llibret per resumir les accions de la legislatura.

El govern de PLF edita un llibret per resumir les accions de la legislatura.

COMPARTEIX-HO
, / 480 0

 

El llibre, que es repartirà gratuïtament a cada casa de la nostra població, s’anomena “Més Crisi, Més serveis” ja que segons l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, en els últims 4 anys, coincidint amb l’època de crisi econòmica el consistori ha posat en marxa diferents serveis.

El llibre, de 45 planes, repassa les accions fetes en els últims 4 anys per part del govern del PSC i CiU en diferents matèries. L’alcalde, que serà l’encarregat de presentar aquest llibre divendres, explica alguns dels serveis, inversions i equipaments impulsats aquests últims 4 anys.

El govern presentarà el llibre aquest divendres en un acte a la sala de plens de l’Ajuntament, a partir de 2/4 de 8 del vespre amb la presència de diferents regidors de la coalició de govern. A partir de dissabte el llibre es començarà a repartir per les diferents cases de PLF.

Ara fa 4 anys, el llibre que va editar llavors l’Ajuntament va ser “Quan créixer no és engreixar-se” i com l’actual repassava la gestió de govern de la legislatura anterior.