radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Esports El sènior de bàsquet masculí perd el seu partit contra el St. Joannenc.

El sènior de bàsquet masculí perd el seu partit contra el St. Joannenc.

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 432 0

 

Els palafollencs van desaprofitar una bona ocasió per escalar posicions a la taula i van perdre aquesta setmana a la pista del St. Joannenc per 16 punts, 79 a 63. La derrota suposa que els de la Garrotxa passin davant del PLF a la classificació. Així el St. Joannec és ara 8è a la taula i el sènior masculí de PLF ha baixat a la 9a plaça.

La derrota arriba la jornada abans de rebre al Palauet al líder de la classificació, el Farners B, que només ha perdut 3 dels 23 partits jugats aquesta temporada. El partit serà dissabte a les 8 del vespre.

El sènior femení ha descansat aquesta setmana i ho tornarà a fer aquesta propera jornada. No serà fins el dia 26 de març que reprenguin l’activitat enfrontant-se al Bescanó, l’actual 13e classificat.

Les noies, tot i l’aturada, continuen 2s a la taula, amb 2 victòries d’avantatge amb les terceres i empatades amb el Quart, que són les líders de la classificació.

El júnior de bàsquet ha passat a la segona fase del campionat i jugarà la setmana que ve contra el Campdevànol. Per la seva banda el Cadet Masculí ha perdut de 7 aquesta setmana a la pista del UAT, 57 a 50, mentre que el femení va perdre a casa contra el Ceset, 36 a 80.