radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Mobilitat Veïns i alcaldes de la Selva es concentren per demanar solucions a la NII.

Veïns i alcaldes de la Selva es concentren per demanar solucions a la NII.

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 459 0

 

Sota el lema ‘La Selva diu prou’, el Consell Comarcal de la Selva i diversos ajuntaments de la comarca s’han concentrat aquest cap de setmana a peu de la N-II per exigir que es reprenguin les obres de desdoblament de la via al seu pas per la Selva. Es tracta d’uns trams que fa gairebé dos anys que estan aturats, des de l’estiu del 2009, quan l’empresa constructora que se n’encarregava va fer fallida.

Tot i la pluja de dissabte, més d’un centenar de persones s’han concentrat pacíficament per demanar que d’una vegada per totes la carretera deixi d’estar empantanegada. Entre els manifestants, a més d’alcaldes de diversos municipis de les comarques gironines també hi han assistit el cap de llista d’ICV-EUiA a Girona, Joan Boada, i la cap de llista d’ERC a Girona, Carme Capdevila, entre altres.

L’alcalde de Caldes de Malavella, Joan Colomer, ha llegit un manifest que s’ha consensuat amb tots els alcaldes de la comarca, on demanen que la represa dels treballs sigui ‘prioritari’ tot i la crisi econòmica.

Segons el manifest aquestes obres afecten una de les infraestructures viàries més rellevants de la comarca, tant per la comunicació estratègica que genera com per la influència que exerceix en el desenvolupament dels municipis del seu entorn’.

Per aquest motiu, els alcaldes exigeixen al govern espanyol que ‘prengui consciència’ de la importància que té la via i que doni ‘prioritat’ a reprendre les obres.

Ara Girona