radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00 -01:00

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Societat La pluja amenaça la rua de Carnestoltes de PLF en la que hi participaran 18 carrosses.

La pluja amenaça la rua de Carnestoltes de PLF en la que hi participaran 18 carrosses.

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 398 0

Com és habitual, una setmana després que a la majoria de poblacions, demà a la tarda arriba la rua de Carnestoltes de la nostra localitat. Enguany, segons informa l’organització, a la rua hi prendran part 18 carrosses i comparses diferents que donaran llum i color als carrers de la nostra localitat.

Ara bé, la previsió de temporal de llevant per aquest cap de setmana amenaça el desenvolupament de la cercavila pels principals carrers de PLF.

Si el temps acompanya, a les 6 de la tarda començarà la rua per l’Avd. Costa Brava i passarà pel carrer Ramon Turró, girarà per Ribera de la Burgada, Avd Pau Casals, Major i Francesc Macià.

Un cop finalitzada la rua començarà el ball al teatre on es farà l’entrega de premis per a les carrosses i comparses que hi prenguin part.

La policia local avisa que no es podrà estacionar als carrers implicats a la rua a partir de les 2 del migdia. De fet el cos local assegura que estarà tallat al trànsit els carrers del centre de PLF fins a les 10 de la nit.

Els cotxes estacionats a la zona afectada seran retirats per la grua municipal.

Segons l’organització, en cas que la pluja no permetés desenvolupar la rua, les activitats de carnestoltes a PLF quedarien suspeses fins el dissabte següent.

Foto de portada de Garrotxa.info