radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Mobilitat La Generalitat vol millorar la freqüència de pas dels trens de la línia del Maresme

La Generalitat vol millorar la freqüència de pas dels trens de la línia del Maresme

COMPARTEIX-HO
, / 576 0

 

Entre les millores anunciades ahir hi ha la intenció de coordinar els trens de Rodalies amb els horaris de la línia ferroviària Girona-Maçanet. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, també va donar a conèixer la voluntat de modificar la freqüència de pas dels trens entre Blanes i Mataró, de manera que passin cada 30 minuts.

Segons va explicar el conseller , la intenció de la Generalitat és «transformar integralment la línia del Maresme en un servei que funcioni per freqüència, com el de la xarxa de metro, i no per horari. La Conselleria de Territori i Sostenibilitat vol establir la freqüència de pas dels trens en el tram Mataró-Barcelona en 10 minuts i entre 6 i 8 minuts durant les hores punta.

També es modifica el tram Blanes-Mataró que assumirà una freqüència de pas de 30 minuts reduint-se a 15 a les hores punta al tram que va de Calella a Mataró. Els nous horaris s’assumiran a partir de l’estiu.

Diari Girona