radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Economia Inditex promet 500 nous llocs de treball a Tordera quan ampliï la seva base logística als terrenys de Fibracolor

Inditex promet 500 nous llocs de treball a Tordera quan ampliï la seva base logística als terrenys de Fibracolor

Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 459 0

 

Inditex ha explicat avui al president Artur Mas la seva intenció d’ampliar la planta logística que la companyia té a Tordera . La multinacional gallega preveu invertir fins a 190 milions d’euros fins el 2015, amb una generació de 500 llocs de treball, segons la pròpia Generalitat.

Entre els plans de l’empresa hi ha la creació d’una sitja per emmagatzemar peces de roba penjades, que serà la instal·lació de la seva classe més avançada tecnològicament a tot Europa.

El president Artur Mas ha agraït a la direcció d’Inditex la seva nova aposta per Catalunya i ha posat la Generalitat al servei d’Inditex “per a facilitar qualsevol mena de tràmit o permís que calgui per començar la inversió de Tordera en poques setmanes, tenint en compte que una part molt majoritària de la inversió prevista s’executarà durant els anys 2011 i 2012”.

L’empresa gallega podria aprofitar els terrenys de la Fibracolor per ampliar les seves instal·lacions, ja que són de la seva propietat, després que tanqués l’empresa fa uns anys.

Inditex té a Tordera la seu central de tres de les seves marques: Massimo Dutti, Lefties i Oysho i segons la pròpia empresa en aquesta plataforma hi treballen 950 persones, una xifra que després de l’ampliació s’hauria d’incrementar en 500 persones més al 2015.

Consulta el projecte d’Inditex (PowerPoint)