radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal El conseller Felip Puig afirma que Crespo serà nomenat en els propers dies.

El conseller Felip Puig afirma que Crespo serà nomenat en els propers dies.

COMPARTEIX-HO
, / 430 0

 

El conseller d’interior, Felip Puig, ha assegurat aquest matí en una entrevista a RAC1 , que en els propers dies es farà efectiu el nomenament de l’actual alcalde de Lloret, Xavier Crespo, com a nou Secretari General de Seguretat en substitució de Joan Delort.

El conseller va anunciar a principis d’any que Crespo ocuparia aquest càrrec al nou organigrama, però passat un mes i mig encara no ha estat nomenat oficialment. Segons Puig, el propi alcalde hauria demanat temps per poder organitzar la seva sortida del consistori. De fet Crespo ha presidit aquesta setmana un ple ordinari de l’Ajuntament de Lloret, que podria ser l’últim.

De fet Puig ha assegurat que el nomenament es podria realitzar en la propera reunió de govern , prevista pel proper dimarts.

Segons el conseller, l’actual Secretari de Seguretat, Joan Delort és conscient que serà cessat del seu càrrec en els propers dies per tal que Crespo ocupi el seu lloc a l’organigrama del govern de CiU.