radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Societat La protectora d’animals de PLF utilitza el facebook per aconseguir nous adoptants.

La protectora d’animals de PLF utilitza el facebook per aconseguir nous adoptants.

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1107 0

 

La implantació de les noves xarxes socials ha obert nous horitzons a les associacions sense ànim de lucre com La protectora d’Animals de PLF. L’entitat, creada fa 3 anys, es dedica a la recollida i protecció d’animals abandonats, bàsicament gossos i gats. A banda de tenir cura d’aquests animals busquen persones que vulguin adoptar-los i deixar així les instal·lacions de l’associació, prop del Molí d’en Puigverd.

Des de fa uns mesos l’associació compte amb una nova eina per donar a conèixer els animals en adopció i també interactuar amb els socis de l’entitat. Es tracta d’una pàgina al Facebook, una de les xarxes socials més esteses del món i que a banda de cercar adoptants, permet a les famílies que ja han col·laborat amb l’entitat, mantenir el contacte i fins i tot compartir fotografies i vídeos dels animals. La impulsora de la iniciativa, i membre de l’Associació, Ivette Ribot, explica perquè van crear aquesta plana al Facebook.

La plana ha tingut tan d’èxit que ja compta amb uns 700 amics que comparteixen informació i inquietuds sobre l’estat dels animals domèstics abandonats a la nostra població.

Un nombre d’abandonaments que va creixent arreu i que implica seriosos problemes per a les entitats com la palafollenca que veuen desbordades les seves instal·lacions, i veuen perillar les seves finances.

Amb el Facebook, però, han aconseguit augmentar, lleugerament, les adopcions i mantenir el contacte amb les famílies i amics.

Els visitants de la plana podran conèixer l’Alvin, en Drac o en Saxo, 3 gossos que es troben ara a la gossera de PLF i que busquen una família acollidora.