radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Mobilitat La passera canvia d’empresa i s’espera que es finalitzi al mes d’abril.

La passera canvia d’empresa i s’espera que es finalitzi al mes d’abril.

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1270 0
 

El projecte d’unir el barri de St. Lluís amb el centre de PLF amb una passarel·la continua endavant. Després que l’empresa adjudicatària del projecte fes fallida, la junta de govern ha aprovat fer una cessió de contracte a una nova empresa, vinculada a la primera, però sense problemes econòmics. L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, explica que la primera empresa, tot i ser adjudicatària d’obres importants ha fet fallida per falta de liquiditat.

Es per això que la pròpia empresa havia proposat a l’Ajuntament fer una cessió a una nova empresa que, segons Agustí, s’ha compromès a fer la passera en uns 3 mesos.

Zona on s'ha de construir la passera.

La passera està projectada des de fa anys, però els problemes d’adjudicació primer, i la crisi després han fet dilatar en el temps. La passarel·la ja té el finançament necessari a través d’una subvenció de la Generalitat i del préstec aprovat el mes de desembre.

Aquesta passarel·la ha d’unir de forma peatonal la rambla de les ferreries, prop de l’antic institut, amb el barri de St Lluís. Aquests dies, es treballa per enllestir la connexió de la passera amb el barri de St. Lluís. Un condicionament deslligat de l’obra principal i que ha aconseguit una ajuda estatal del 2n Fons Estatal d’Inversió Local. Amb aquestes obres el final de la passera es connectarà amb el carrer St. Lluís i l’avinguda del mar, passant pel veïnat de Can Jordà.

Un cop finalitzada, s’espera que molts estudiants puguin utilitzar la passera per anar a escola o a l’institut sense el risc de travessar la carretera de Blanes.