radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimecres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimecres, 19:30-20:00
Home Política La JNC escull el seu president comarcal a Tordera

La JNC escull el seu president comarcal a Tordera

COMPARTEIX-HO
, / 535 0

 

L’assemblea comarcal de la JNC es torna a reunir avui, vuit mesos després, per escollir el president comarcal. Tot fa preveure que es ratificarà en el càrrec el malgratenc Jofre Serret, que va ser escollit al juny en substitució de Jordi Marqueño després que aquest s’incorporés al comitè executiu nacional de la JNC.

A l’acte, que tindrà lloc al Teatre Clavé de Tordera, hi intervindran l’alcalde de la població i candidat a les eleccions del maig, Joan Carles García; la senadora i cap de llista per Calella, Montserrat Candini, i la vicepresidenta de la JNC, Marta Pascal.

També hi seran presents el diputat Joan Morell i el president comarcal de CDC, Xavier Badia.