radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » Malgrat retira els contenidors del rebuig per obligar a separar els residus.

Malgrat retira els contenidors del rebuig per obligar a separar els residus.

COMPARTEIX-HO
, / 519 0

 

L’Ajuntament de Malgrat ha retirat ja els contenidors del rebuig d’alguns carrers del municipi amb la intenció de fomentar el reciclatge i la separació de les diferents fraccions ja des de casa. El consistori preveu que sense aquests contenidors, en els què s’abocava tota la brossa barrejada, els veïns faran una millor separació de les deixalles a casa.

El consistori ha retirat els contenidors del passeig marítim i carrers adjacents, com ara el carrer Balmes, Ausiàs March o Avi Xaxu.

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament recorda que en aquesta zona hi ha prou espais de recollida selectiva, amb els contenidors de colors, on els ciutadans poden continuar llençant les deixalles dividides en quatre fraccions: rebuig, vidre, paper i cartró, i plàstic i envasos. La cinquena fracció, l’orgànica, s’afegirà a la recollida un cop se’n desencalli el desplegament al municipi, ja de cara a l’estiu, a l’igual que PLF.

El Punt / Ràdio Palafolls