radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Minut a MinutDimarts, 14:00 -15:00

i després

Ona MaresmeDimarts, 15:00-18:00
Inici » L’amateur perd contra el Tossa i cau a la 4a posició.

L’amateur perd contra el Tossa i cau a la 4a posició.

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1301 0

 

Feia setmanes que el PLF estava situat a la segona posició a la taula, però aquesta derrota, la tercera de la temporada, l’ha fet cedir aquesta posició i caure fins la 4a posició, a 15 punts del líder i a sols 1 punt del 2n classificat.

A més la derrota ha estat contra un dels rivals directes a la taula, el Tossa, que ja l’ha passat a la taula.

El partit no va ser encertat i el PLF va perdre per 2 a 0 al camp dels gironins.

El proper cap de setmana, l’amateur rebrà a casa a l’Hostalric, el penúltim classificat de la taula amb només dues victòries.

També aquest cap de setmana, l’Aleví ha aconseguit la victòria al camp del Riudellots per un ajustat 5 a 6. Els gironins, que han discutit l’actuació arbitral, van portar la batuta del partit, però el PLF va ser més efectiu, i es va acabar enduent els 3punts.

En futbol Sala, El Sta Maria no ha jugat aquesta setmana. Qui sí ha jugat i per partida doble, ha estat el St Lluís. Ho va fer entre setmana per recuperar un partit ajornat, i també el cap de setmana.

El primer partit el va afrontar contra el Palauenc, en un partit que els palafollencs van perdre per 6 a 8. Ja dissabte, i de nou a la pista palafollenca, el Sant Lluís es va enfrontar contra el Cardedeu en un partit que els locals es van endur sense gaires sobresalts per 9 a 5.

Tot i haver recuperat 1 partit endarrerit, el St. Lluís encara té 2 enfrontaments ajornats. Justament el proper cap de setmana jugaran un d’aquests partits. Serà contra el Masnou, el 4t classificat de la taula. Ara mateix el St. Lluís, és 9è classificat