radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal El Maresme desembarca a la fira de turisme de Fitur a Madrid.

El Maresme desembarca a la fira de turisme de Fitur a Madrid.

Comarcal Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 655 0

 

Aquests dies la indústria turística d’arreu del món es dóna cita a Madrid en el marc d’una de les fires més importants del món en aquesta matèria. Es tracta de Fitur, on el Maresme tornarà a estar-hi present per presentar els seus productes turístics, sota la marca Costa de Barcelona Maresme.

Ja fa 3 anys que aquesta marca engloba l’oferta de la comarca dins l’estand de Turisme de Catalunya, des d’on es presenta l’oferta de les diferents destinacions catalanes.

Fitur és una fira destinada als professionals, pel que sobre la nostra comarca es podrà trobar guies per agents turístics, tour operadors i d’activitats complementàries, com ara les rutes del modernisme, de turisme familiar o de l’oferta de sol i platja, que no deixa de ser de les més importants de Catalunya.

A més, al cap de setmana Fitur s’obre al públic en general. És una bona manera d’acostar-se al client final que busca destinació per a les seves vacances. Des del Consorci de Promoció Costa de Barcelona Maresme es recorda que el públic nacional ha anat creixent en els últims anys a la nostra destinació comarcal, tot i que encara el seu pes és relatiu vers els visitants de fora de l’estat espanyol.

També estan presents a la fira els municipis de la Selva com ara Lloret, una de les poblacions turístiques més importants, no només de Catalunya, sinó també de l’Estat Espanyol.