radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Inici » El PLF més singular s’exhibeix en una mostra al centre d’Art Santa Mònica de BCN.

El PLF més singular s’exhibeix en una mostra al centre d’Art Santa Mònica de BCN.

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1183 0

 

L’Ajuntament de PLF ha organitzat una mostra que sota el nom de “Palafolls, espai crític” pretén presentar nostre poble a través de les seves peculiaritats que han conformat el paisatge urbà.

Els elements representatius de PLF, ja siguin arquitectònics, com de mobiliari urbà o de decoració de Nadal, seran la base de l’exposició que presenta el nostre municipi com un poble que ha fet una aposta per la cultura arriscada i de qualitat. L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, explica que es tracta de reunir en un mateix espai els elements que identitaris i propis de PLF.

Les papareres ou, els arbres metàl·lics del carrer major, la cadira feta de pneumàtics, el Palauet d’Isosaki, el piano sobre el Mid, o el cicle de paraules prenyades, són part de la singularitat de PLF que es mostrarà a partir de dimarts a la sala Balcó del Centre d’Art Santa Mònica, amb la intenció de donar a conèixer el nostre poble on, segons el consistori, la cultura i l’art s’infiltren a la vida quotidiana dels seus habitants. Agustí explica quina és la distribució prevista.

També s’hi veurà fotografies dels edificis i places del poble, es projectarà el Lipdub de la Festa Major i es podrà veure penjat, cara a la Rambla de BCN la decoració de Nadal dels nombres primers, estrenada aquest any.

La mostra estarà en exposició durant 5 dies. El diumenge 30 de gener es tancarà l’exhibició que es podrà visitar a diari d’11 del matí a 9 del vespre, amb entrada gratuïta.

Aquest dimarts es farà la inauguració de la mostra coincidint amb la presentació de la programació del centre cultural barceloní, que es troba a la Rambla de Catalunya.