radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimarts, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDimarts, 20:00-20:15
Home Esports Un metge de l’hospital de Blanes entre els imputats de l’Operació llebrer contra el dopatge a l’esport.

Un metge de l’hospital de Blanes entre els imputats de l’Operació llebrer contra el dopatge a l’esport.

COMPARTEIX-HO
, / 1162 0

 

Segons publicava aquest cap de setmana el diari Publico, un dels responsable de la Unitat de Medicina de l’Esport, amb seu a l’Hospital Comarcal de Blanes, està imputat en l’‘Operació Llebrer’. Segons el diari, es tractaria del metge Javier Solana, que seria un dels 14 encausats del cas que instrueix el Jutjat d’Instrucció número 24 de Madrid.

Aquest facultatiu seria un dels metges encarregats de realitzar controls de dopatge en diferents proves i competicions esportives espanyoles.

A principis del mes de desembre van ser detingudes 14 persones acusades d’un delicte contra la salut pública. En el decurs dels escorcolls als habitatges dels imputats, es va intervenir anabolitzants, esteroides, bosses amb sang i material de laboratori utilitzat per a la realització de transfusions sanguínies. Segons la policia tot aquest materia podria ser usat per una xarxa de dopatge en l’atletisme espanyol.

Blanesconfidencial / Ràdio Palafolls