radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Dijous, 22:00 -23:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 23:25-00:00
Home Mobilitat La Policia Local de PLF aprofita el Nadal per fer educació viària.

La Policia Local de PLF aprofita el Nadal per fer educació viària.

COMPARTEIX-HO
, / 600 0

El cos local de seguretat ha aprofitat la celebració aquestes festes del Juga Juga de Nadal per tal de potencia l’educació viària a través de jocs i tallers.

Els agents han desenvolupat aquestes activitats al Palauet de PLF, on s’aplegaven els participants més grans del juga juga d’entre els 6 i els 12 anys.

Segons explica el sergent Marc Peña, l’educació viària és encara una assignatura pendent a la nostra societat i va més enllà en demanar que l’educació viària s’instauri al sistema educatiu com a una nova matèria obligatòria. Segons Peña, aquesta mesura podria reduir el nombre d’accidents de trànsit a les carreteres.

Els infants que han pres part en els tallers podien, entre altres activitats, jugar a un dòmino del trànsit; jugar a un joc de l’Oca d’Educació Viària, dibuixar i pintar sobre la seguretat viària, o resoldre una sopa de lletres del trànsit. Aquestes activitats compten amb el suport del Servei Català de Trànsit, que cedeix el material necessari per fer les activitats.

El mateix sergent Peña, explica que els 500 participants a les sessions d’educació viària, han rebut un obsequi per part del servei Català del Trànsit.

La policia local fa 8 anys que dedica esforços a realitzar tasques encaminades a educar els infants en els factors determinants del comportament a la via pública, amb la intenció que ja des de petits apliquin les ensenyances en el seu dia a dia .