radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Política L’alcalde de Lloret encara no ha estat nomenat Secretari de Seguretat.

L’alcalde de Lloret encara no ha estat nomenat Secretari de Seguretat.

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1411 0

 

L’entrada de Xavier Crespo com a nou secretari de Seguretat, en substitució de Joan Delort, encara no s’ha oficialitzat.

El nou president de la Generalitat, Artur Mas, va anunciar dies enrere una forta retallada d’alts càrrecs al govern però el conseller d’Interior, Felip Puig, es va avançar anunciant els relleus a la seva conselleria, entre els quals hi figura el nomenament de l’alcalde de Lloret com a secretari de Seguretat. Un nomenament, però, que no ha estat resolt oficialment encara.

Tot sembla indicar que serà durant aquesta setmana quan es podria resoldre aquest assumpte amb una resolució definitiva. Mentrestant Crespo ha passat els darrers dies preparant la seva sortida de l’alcaldia, ja que el nou càrrec suposa una incompatibilitat amb la seva tasca com a batlle de Lloret de Mar. Amb tot, el convergent veu el retard en el seu nomenament com una oportunitat per a ‘preparar millor’ la seva possible sortida del consistori.

Per a substituir Crespo al capdavant de l’alcaldia de Lloret, el nom que més sona per a substituir-lo és el de Romà Codina. Tot i que no hi ha res decidit, tots els grups polítics del municipi veurien amb bons ulls aquesta decisió, ja que consideren Codina un regidor de caràcter dialogant amb qui seria fàcil entendre’s.

Aragirona / Nova Ràdio Lloret /Ràdio Palafolls