radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Política L’alcalde declara a la Fiscalia pel Cas Lemonche, on li haurien dit que Bermán també l’hauria denunciat.

L’alcalde declara a la Fiscalia pel Cas Lemonche, on li haurien dit que Bermán també l’hauria denunciat.

COMPARTEIX-HO
, / 1472 0

Dimarts de la passada setmana l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, va prestar declaració a la Fiscalia de Barcelona en relació a la denúncia del constructor Cristophe Lemonche. L’empresari va denunciar a l’alcalde al mes de juny, acusant-lo d’adjudicar obres a dit, sense concurs i sense projectes executius, en referència a les obres dels aparcaments grades del camp de futbol.

Segons fonts de la fiscalia, la Policia Judicial està estudiant, encara en fase preprocesal, la versemblança de la denúncia del constructor, i per fer-ho ha citat ja a declarar als principals actors. D’una banda ja ha declarat l’arquitecte de l’obra, el líder del PP a PLF, Óscar Bermán i, la passada setmana, l’alcalde del nostre municipi.

El mateix Valentí Agustí ho va anunciar divendres durant el plenari municipal. Segons l’alcalde, va estar durant més de dues hores declarant, acompanyat pel seu advocat. Diu Agustí que la pròpia policia li va anunciar que, a banda de Lemonche, la denúncia també venia interposada pel líder del PP al nostre poble, Óscar Bermán, que va negar haver denunciat l’alcalde.

Escoltem primer a Agustí i després la resposta de Bermán.

Dins l’ordre del dia del ple s’havia de tractar de nou el cas Lemonche.

Ho va fer per que el constructor ha reclamat el pagament d’unes factures per valor d’1 milió 600 mil €, que segons Lemonche li deu el consistori palafollenc. Les factures, entregades aquest estiu passat, fan referència a obres suposadament executades fa 2 anys.

El consistori va desestimar la demanda de Lemonche ja que segons els informes dels tècnics de l’Ajuntament, el constructor demanava diners per unes factures inexistents al registre del consistori i per obres en les que no va participar l’empresa de Lemonche.