radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Esports Nova victòria del sènior femení de bàsquet, que continua imparable.

Nova victòria del sènior femení de bàsquet, que continua imparable.

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 542 0

8 de 8. Les noies del CB de PLF continuen sense saber què és perdre en aquest campionat. Aquest cap de setmana s’han imposat, tot i que de forma ajustada, a la pista del Quart St. Hilari, 51 a 56. Amb aquesta victòria les noies continuen 2a a la taula, rera el Bisbal, amb el mateix nombre de victòries, però amb un millor compte anotador. Els dos equips s’han mostrat intractables i, segurament caldrà esperar a principis d’any, quan els dos equips s’enfrontaran al Palauet, per començar a marcar distàncies. Per arribar a aquest partit encara falten 2 partits.

Aquest proper cap de setmana hi ha descans, coincidint amb el pont de la Puríssima. D’aquesta manera el proper partit serà el dia 11 de desembre de setmana contra el Lloret al Palauet. L’equip gironí és ara 5è a la taula, amb 6 victòries i 2 derrotes.

Els nois aquest cap de setmana havien de jugar contra el Vilanova, però el partit ha quedat ajornat pel proper any. El dia 11 de desembre jugaran a casa contra el AECAM Malgrat. Els palafollencs són 10s, amb un partit menys, i el Malgrat és 7è a la classificació.

El júnior de bàsquet ha perdut aquesta setmana contra el Llagostera, 21 a 83, mentre que el cadet masculí s’ha imposat al Tossa per 76 a 63.

En canvi les noies del cadet femení, no han tingut sort i han perdut a casa contra el St. Feliu per 50 a 68.

El mini masculí, en el primer partit de la fase prèvia, han aconseguit una còmode victòria contra el St. Feliu per 28 a 78. Més amplia encara ha estat la victòria del Mini femení, que no ha tingut pietat pel Blanes, 104 a 46.