radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Societat Mor un malgratenc en un accident de trànsit a Sils.

Mor un malgratenc en un accident de trànsit a Sils.

COMPARTEIX-HO
, / 449 0

 

Un conductor va morir i un altre va resultar ferit greument ahir a la matinada en un xoc entre dos cotxes a la població de Sils. L’accident es va produir poc després de les cinc de la matinada al quilòmetre 697 de la carretera N-II quan van xocar de cara dos cotxes amb matrícula de espanyola. Com a conseqüència del sinistre, el conductor d’un dels vehicles, un veí de Malgrat de Mar de 44 anys, va morir i l’altre conductor va resultar ferit greument i va ser traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona.

La mateixa carretera, la N-ll, Ahir al vespre hi va haver dos ferits lleus en un xoc frontal entre dos cotxes a la carretera N-II, entre Bàscara i Pontós.