radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Mobilitat Nova vaga a Renfe per demà i divendres

Nova vaga a Renfe per demà i divendres

COMPARTEIX-HO
, / 574 0

El sindicat de maquinistes ferroviaris ha convocat dues jornades de vaga per aquest dijous i divendres. Aquesta vaga afectarà als viatgers de Rodalies, Alta Velocitat, Mitja i Llarga Distància.

A la xarxa de rodalies de Barcelona, els serveis mínims fixats per la Generalitat contemplen la circulació de dos de cada 3 trens habituals en hora punta (entre les 6.00 i les 9.30 i entre les 17.00 i les 20.30 hores) i d’un de cada 3 durant la resta del dia.

En el cas dels trens de Llarga Distància, convencional i d’alta velocitat, Renfe oferirà de mitjana el 72% dels serveis habituals. Per la seva banda, el percentatge de trens que circularan en els serveis de Mitjana Distància serà de mitjana del 65%. Els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació per als serveis afectats per la vaga poden demanar el seu canvi o reembossament sense cost addicional en estacions i agències de viatge.

En un comunicat, el sindicat convocant de la vaga ha indicat que la protesta es deu a l’actitud de la direcció de l’empresa, que segons el sindicat, fa una interpretació esbiaixada de les condicions laborals recollides en el nou acord de desenvolupament professional implantat el passat mes de juliol.