radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Esports Mala jornada pels equips de bàsquet de Palafolls.

Mala jornada pels equips de bàsquet de Palafolls.

COMPARTEIX-HO
, / 504 0

 

El sènior masculí no va poder fer res contra el líder de la classificació , el Farners, que va escombrar als palafollencs en partit desigual. Els gironins es van imposar de 30 punts; 78 a 48. Aquesta derrota col.loca als palafollencs a la 8a plaça de la classificació amb 4 victòries i 5 derrotes. La propera jornada els noies se les hauran de veure amb el Lloret, actual 6è classificat.

Les noies descansaven per segona jornada consecutiva, i ja aquest proper cap de setmana tornen a jugar i ho faran contra el Bescanó C, un rival a priori assequible per a les noies, que tot i tenir 2 partits menys, és les 4a classificades, i que encara no coneixen la derrota en aquest campionat. El Bescanó és el 13è classificat i només ha aconseguit una victòria en aquesta temporada.

Les categories inferiors tampoc han tingut sort aquesta setmana. El juvenil va caure a la pista del Llagostera 85 a 49, mentre que el cadet masculí perdia a la pista del Caldes 77 a 73 i el femení a la del Farners 70 a 57.

Només un equip de la pedrera ha viscut una victòria aquesta jornada passada. Es tracta del Premini Mixte que s’ha imposat al Cassà per 26 a 43.

El mini masculí, i els minis femenins han perdut aquesta setmana els seus partits.