radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Medi Ambient El Maresme vol fomentar l’ús del cotxe elèctric.

El Maresme vol fomentar l’ús del cotxe elèctric.

COMPARTEIX-HO
, / 850 0

 

El Consell Comarcal del Maresme ha signat un acord amb la comercialitzadora elèctrica Factorenergia, per tal d’implantar el vehicle elèctric en els 30 municipis de la comarca. L’aliança compta també amb la participació de l’empresa Circutor, especialitzada en la fabricació i comercialització d’infraestructures de recàrrega, entre altres coses.

Aquestes dues empreses facilitaran al Consell Comarcal del Maresme assessorament tècnic en l’àmbit de la mobilitat elèctrica, especialment en el que fa referència a la instal·lació de terminals de càrrega als municipis, sobretot als aparcaments de titularitat pública, i en la compra de flotilles de vehicles per a ús municipal, per exemple per al cos de la policia o les brigades de manteniment.

El conveni es començarà a desenvolupar l’any que ve i segons els seus impulsors no hi ha previsions sobre el nombre de vehicles i punts de recàrrega que es podrien posar en marxa a la comarca.

D’aquesta manera, el Maresme es converteix en pionera en la introducció del vehicle elèctric en els seus municipis.

El Punt