radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Societat Gran afluència de gent al cementiri de PLF per Tots Sants

Gran afluència de gent al cementiri de PLF per Tots Sants

COMPARTEIX-HO
, / 326 0

 

Un miler de persones han visitat el cementiri de PLF aquest cap de setmana coincidint amb Tots Sants. Des de divendres i fins ahir el flux de gent que ha visitat el recinte ha estat constant, amb especial incidència el cap de setmana.

Segons fonts del propi cementiri, aquest cap de setmana ha estat, com era de preveure, el de més visites al recinte. Segons les mateixes fonts la majoria de visites eren de famílies senceres que volien recordar als seus morts i aprofitaven per netejar el nínxol familiar i per dur flors als difunts.

El cap de setmana també ha estat, doncs, de molta activitat per a les floristeries. La flor més present al cementiri municipal és el crisantem de tots colors

El cap de setmana s’ha caracteritzat també per la introducció de la festa de Halloween, i dissabte pels carrers de PLF era fàcil trobar a nens disfressats de fantasmes, zombis o de mostres que demanaven caramels a cada portal.

Mentre els nens corrien pels carrers, la Puput va celebrar la castanyada al Parc de Joaquim Ruyra amb una bona presència de palafollencs, que van compartir castanyes, moscatell i panellets.