radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Política El ple de PLF decidirà avui la congelació dels impostos locals.

El ple de PLF decidirà avui la congelació dels impostos locals.

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 661 0

 

Aquest vespre es fa una nova sessió plenària a l’Ajuntament de PLF, en aquesta ocasió centrada en matèria econòmica, ja que el principal punt a l’ordre del dia és el de la modificació de les ordenances fiscals per l’any que ve. Com ja va avançar RP, els impostos locals no variaran la seva quantia econòmica pel que es congelaran.

Això vol dir que els palafollencs pagaran el mateix de contribució, d’impost de circulació o de plusvàlues. El regidor d’hisenda de PLF, Josep Ribas, recorda a més que és el segon any que els impostos locals es mantenen sense apujades.

Tot i això hi ha algunes ordenances que es modifiquen per tal d’adaptar-les a la nova realitat. Són aquests modificacions les que es tractaran avui al plenari. Ribas explica que a partir de l’any que ve hi haurà algunes noves bonificacions per a famílies monoparentals, noves possibilitats del servei respir i a l’escola d’adults i abonaments culturals i per a la piscina.

La sessió d’avui, de només 6 punts a l’ordre del dia, també preveu aprovar l’expedient d’incorporació a patrimoni dels resultats de l’exercici 2008.

Com és habitual en les sessions ordinàries, el ple acabarà amb els precs i preguntes.

El ple d’avui serà enregistrat per RP, que us l’oferirà íntegrament la propera setmana, en diferit, i a través de la seva plana web, on sempre es pot trobar l’última sessió plenària.

Aquest dimarts, hi ha convocada una sessió extraordinària del plenari municipal per tal de designar la composició de les taules electorals a les eleccions al parlament de Catalunya del proper 28 de novembre. Aquesta sessió no serà transmesa ni exposada al públic.