radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Política Un palafollenc a les llistes de les eleccions al Parlament de Catalunya.

Un palafollenc a les llistes de les eleccions al Parlament de Catalunya.

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 582 0

 

Ahir van sortir publicades les llistes electorals que concorren a les eleccions del proper 28 de Novembre, en les que s’ha de triar la nova composició del Parlament de Catalunya.

A la demarcació de BCN es presenten 29 candidatures diferents, de les que en destaquen les formacions que es presenten per primera vegada com Reagrupament, Solideritat Catalana o Unión Progreso y Democracia.

Entre tots els candidats a diputats només hem trobat un palafollenc. Es tracta del socialista Josep Rueda, regidor de Medi Ambient, Urbanisme i Salut del nostre Ajuntament.

De tota manera el socialista palafollenc ocupa la 48 plaça de la llista del PSC a la circumscripció de BCN, en la que el partit va treure en les últimes eleccions fins a 25 diputats. Això significa que Rueda té poques possibilitats de ser escollit diputat.

Tot i ser l’únic palafollenc a les llistes electorals, no és, ni de bon tros, l’únic maresmenc que d’aquí a un mes exacte serà a les paperetes de les eleccions.

Les diferents opcions polítiques inlouen representants de la comarca per tal de tenir representativitat a les seves candidatures. Esquerra Republicana per exemple té el jove pinedenc, Pere Aragonés en el número 7, o l’exalcalde pinedenc, Joan Morell és el número 26 de CiU.

Encara a Pineda, el regidor popular i president comarcal del PP al Maresme, Diego Sánchez, ocupa el número 18 de la llista encapçalada per Alícia Sánchez Camacho. No és l’únic ja que també hi ha representants del partit de Sta. Susanna i Pineda.