radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Minut a MinutDilluns, 20:00 -21:00

i després

Informatiu NitDilluns, 21:00-21:30
Home Economia PLF congelarà els impostos locals per l’any que ve.

PLF congelarà els impostos locals per l’any que ve.

Economia Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1011 0

 

Els impostos i taxes que depenen de l’Ajuntament de PLF no s’apujaran l’any vinent, tal i com han acordat l’equip de govern i el PP de PLF.

D’aquesta manera la taxa d’escombraries, l’IBI, les multes d’aparcament o els preus públics dels serveis locals no es modificaran de cara al proper any i per tan valdran al mateix que enguany.

Serà el segon any consecutiu que el consistori palafollenc no apujarà les ordenances. Ja l’any passat un altre pacte entre el govern i el PP va permetre la congelació impositiva al nostre poble. Óscar Bermán es mostra satisfet pel pacte arribat amb el govern i recorda que el seu programa electoral ja proposava dos anys de congelació de les ordenances.

El mes de maig passat, el popular ja va proposar a través de RP una nova congelació fins i tot de l’IBI, un impost que no es determina des de l’Ajuntament. De fet s’ha confirmat que tampoc aquest impost s’apujarà.

Tot i que no hi hagi apujada de preus, les ordenances es tractaran igualment en un plenari municipal ja que sí hi haurà modificació del funcionament d’algunes d’elles. És el cas de la introducció d’ofertes per a actes culturals o per un bonus de 10 entrades a la piscina i que s’han de regular prèviament pel plenari.

D’altra banda, l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, va expressar en l’últim plenari municipal que el govern espera poder dur a aprovació el pressupost local pel 2011 abans de finals d’aquest any.