radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00 -21:00

i després

Informatiu NitDijous, 21:00-21:30
Home Política El PP diu que la convocatòria per l’acte de commemoració a Lluís Companys els va arribar el dia abans.

El PP diu que la convocatòria per l’acte de commemoració a Lluís Companys els va arribar el dia abans.

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 970 0

 

Divendres a quarts de nou del matí es va fer l’acte d’homenatge al president Lluís companys afusellat pel franquisme l’any 40. A l’acte institucional hi van assistir tots els partits polítics excepte el PP, que no hi va enviar cap representant.

Segons ha explicat el president del partit a PLF i regidor del PP al consistori, Óscar Bermán, la convocatòria a l’acte institucional els va arribar el dijous, hores abans de l’acte fent així impossible modificar les agendes de treball.

Bermán ha assegurat que aquesta legislatura les notificacions d’actes no els hi arriben amb el marge necessari per coordinar agendes.

Bermán assegura no està en contra d’actes com el de divendres, tot i que no entén perquè es va eliminar l’acte de l’11 de setembre. Sobre les demandes de revisió del procés sumaríssim de Companys, el portaveu popular recorda que hi va haver assassinats per part de els dues parts enfrontades a la Guerra Civil i demana no remenar coses de fa tants anys.

Bermán a més creu que aquestes qüestions que superen l’àmbit municipal no són convenients de dur-les al debat local, ja que són temes que ja tracten els partits a nivell català.

Foto de Portada: Ofrena floral del PP  al monument de Lluís Companys, l’11 de setembre de fa 2 anys.