radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Home Esports El sènior femení de bàsquet s’estrena amb victòria.

El sènior femení de bàsquet s’estrena amb victòria.

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1024 0

 

L’inici de temporada de les noies no podia ser millor. Tot i l’escassa pretemporada el sènior femení ha aconseguit la primera victòria al Palauet, 44 a 38, contra el Sarrià de Ter. El primer quart va ser el millor de les locals i a mesura que avançava el partit es notava la falta de condició física, tot i que no es va patir per la victòria.

La setmana que ve les noies jugaran a la pista del Maçanet.

A l’altre costat de la balança, el sènior masculí va caure derrotat a casa contra el Sarrià de Ter, 50 a 61. Tot i la derrota, la segona de la temporada, els nois van oferir la millor cara, tot i que van patir per culpa dels errors de cara a cistella. L’equip espera poder aconseguir la 1a victòria la setmana que ve a casa del St. Julià de Ramis.

El Júnior del bàsquet també va perdre a casa contra el Maçanet, un equip molt més treballat que els palafollencs. Al final el marcador reflectia la superioritat dels gironins; 48 a 81. Els júniors del club de bàsquet rebrà al Palauet el Palamós.

Els cadets van ser els únics que van jugar fora de PLF. Van jugar a Palamós, on es van imposar clarament als gironins, per 30 a 45. La propera setmana els cadets jugaran a casa contra el Palafrugell.