radiopalafolls.cat


play

Ara fem

SendesDivendres, 14:30 -15:00

i després

Ona MaresmeDivendres, 15:00-18:00
Home Mobilitat Lloret finalitza les obres de remodelació del passeig marítim.

Lloret finalitza les obres de remodelació del passeig marítim.

COMPARTEIX-HO
, / 591 0

 

Aquesta via, una de les principals de la localitat, està ja reformada i a partir d’ara serà d’un sol sentit de circulació per als cotxes, en direcció Fenals. Segons l’Ajuntament, el procés d’asfaltatge ja s’havia finalitzat fia uns dies i per això el cap de setmana es va obrir al trànsit provisionalment. Ahir, però, es va tornar a tancar per poder finalitzar els treballs de pintura i senyalització horitzontal.

Segons l’Ajuntament, la zona dels vehicles està enllestida del tot i només falta acabar “alguns detalls del carril esport”. El carril per als cotxes és d’uns quatre metres d’amplada i la velocitat màxima a què es podrà circular és de 30 quilòmetres per hora.

Aquesta remodelació, que ha costat uns 300 mil €, és una de les primeres fases del Pla de Mobilitat, que preveu canviar tota la mobilitat viària de la vila, en part gràcies a la introducció de les noves tecnologies.

La columna vertebral del pla és la creació del Centre de control del trànsit, ubicat a les dependències de la Policia Local, que controlarà tots els semàfors del municipi. També s’instal·laran diversos cartells digitals a les vies d’entrada per informar els veïns de l’estat del trànsit.