radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Societat El curs escolar comença a PLF amb 1350 estudiants i sense falta de mestres.

El curs escolar comença a PLF amb 1350 estudiants i sense falta de mestres.

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 503 0

 

El curs escolar va començar enguany el dia 7 de setembre, a diferència d’altres anys, amb tota la plantilla de mestres complerta als diferents centres educatius de PLF.

En aquest sentit des del Ceip Les Ferreries destaquen que els mestres que han començat el curs enguany són els mateixos dels que hi havia a finals del curs passat.

A Mas Prats i a l’IES de PLF tampoc han mancat docents a l’inici d’aquest curs i les classes han començat amb normalitat.

Entre els 3 centres educatius de PLF hi ha 1350 alumnes, la majoria d’ells a Les Ferreries que supera aquest curs els 500 alumnes. Mas Prats s’acosta a aquesta xifra amb 490 estudiants i l’IES arriba enguany als 350 alumnes.

El mes de juny es va graduar la primera promoció que ha estudiat completament la secundaria obligatòria i el batxillerat a l’IES centre palafollenc. Els 13 estudiants del centre que es van presentar a la selectivitat van aprovar aquestes proves.

Aquest curs ha començat amb el polèmic nou calendari escolar, pel qual les classes han començat una setmana abans del que era habitual. El curs finalitzarà el 22 de juny i hi ha prevista una aturada per vacances durant el segon trimestre, que s’ha anomenat setmana blanca.

Alguns centres han decidit protestar per aquest nou calendari escolar i ho fan no realitzant ni sortides ni colònies en aquest curs. Aquest és el cas de Les Ferreries que no ha concretat cap sortida enguany i no ho pensa fer fins que es retiri aquest nou calendari. En canvi, l’altre centre de primària, el Ceip Mas Prats, sí ha contractat les seves sortides educatives i preveu fer les colònies aquesta tardor, com és habitual.