radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home General Una incidència elèctrica ha obligat a interrompre la circulació de trens a la línia del Maresme a primera hora del matí.

Una incidència elèctrica ha obligat a interrompre la circulació de trens a la línia del Maresme a primera hora del matí.

COMPARTEIX-HO
, / 329 0

 

Entre quarts de 9 i quarts de 10 la circulació entre St. Adrià del Besos i Mataró ha estat suspesa per problemes elèctrics a la línia del Maresme. Els tècnics d’Adif han pogut arreglar l’avaria i restablir la circulació de combois.

La companyia investiga ara l’origen dels problemes elèctrics que han afectat la freqüència de circulació de combois. De fet, després del restabliment elèctric, els trens circulaven amb demores de fins a 30 minuts.

Aquesta incidència es produeix després que divendres diferents combois es quedessin atrapats als túnels de BCN, segons la companyia ferroviària, per problemes amb el subministrament elèctric.

Llavors la companyia va haver d’evacuar dos combois i habilitar serveis d’autobusos per suplir la circulació ferroviària durant tot el matí, en una jornada marcada per la pluja.