radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimarts, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDimarts, 20:00-20:15
Home Societat Avui s’examinen de selectivitat els primers alumnes que han estudiat a l’institut de PLF.

Avui s’examinen de selectivitat els primers alumnes que han estudiat a l’institut de PLF.

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1067 0

 

Entre els 26 mil alumnes catalans que avui han començat les proves de selectivitat, enguany n’hi ha 13 que han estudiat a l’Institut de PLF.

Es tracta de la primera promoció d’estudiants que han complert el cicle de secundària i batxillerat al nostre municipi, i que avui comencen aquestes proves que valoren els coneixements adquirits pels estudiants i que marcaran les notes d’accés a la universitat.

Enguany a més hi ha novetats en aquests exàmens. Qui ho vulgui podrà examinar-se de matèries optatives per tal de pujar nota.

Els estudiants s’hauran d’examinar obligatòriament de llengua i literatura catalana, llengua i literatura castellana, llengua estrangera i història o història de la filosofia, a més d’una matèria de la modalitat de Batxillerat que hagin escollit.

Avui els estudiants s’han examinat de català, castellà i una assignatura de modalitat. Dijous continuaran les proves amb història o història de la filosofia i tres assignatures de modalitat. I l’últim dia també estarà reservat a les matèries de modalitat. Ens ho ha explicat la coordinadora de Batxillerat de l’IES PLF, Mònica Moner.

El centre d’ensenyament secundari de PLF ofereix 3 modalitat de batxillerat, depenent de la carrera universitària que pretenguin estudiar.

Els estudiants palafollenc s’examinen de selectivitat a Canet de Mar.

Els resultats de les proves d’accés a la universitat es podran consultar a partir del 25 de juny a través d’internet.