radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Societat El canvi d’empresa de menjador al Ceip Mas Prats crea malestar entre els pares que amenacen amb una vaga

El canvi d’empresa de menjador al Ceip Mas Prats crea malestar entre els pares que amenacen amb una vaga

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1246 0

Escola Mas Prats de PLF

A finals de maig el consell escolar del centre va decidir canviar l’empresa que fins ara s’encarregava de la realització del menjador escolar. La intenció és apostar pels productes ecològics i per un canvi en l’elaboració dels aliments.

Aquesta decisió no ha agradat a un centenar de pares d’usuaris que s’han mostrat sorpresos pel canvi. De fet ja han expressat el seu rebuig a través d’una recollida de signatures que ja s’han entregat a la direcció del centre.

Els pares asseguren estar contents amb l’empresa que fins ara gestionava el menjador i no entenen la proposta de canvi tan d’empresa com de model alimentari. Ho explica una de els mares, Clara Hidalga.

Els pares asseguren que no els han demanat l’opinió sobre el canvi, i afirmen que només van assistir a una presentació dels nous responsables del menjador, un cop la decisió ja estava presa.

Es per això que reclamen una cita amb la direcció del centre i amb l’Ampa per tal d’explicar els motius del seu rebuig a la nova mesura presa fa uns dies. Els pares van més enllà i amenacen de convocar una vaga si no poden concertar una reunió amb els responsables de la decisió i exposar els seus arguments.

Els pares defensen el model utilitzat fins ara amb l’empresa encarregada, que també gestiona el menjador del servei respir i de la llar d’infants municipal. Consultada per aquesta emissora l’empresa que fins ara donava el servei al Mas Prats assegura que el centre no els ha donat més explicacions del canvi de gestors.