radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Malgrat inaugurarà aquest diumenge l’ascensor que comunica el centre amb el castell.

Malgrat inaugurarà aquest diumenge l’ascensor que comunica el centre amb el castell.

COMPARTEIX-HO
, / 1021 0

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, serà l’encarregat d’inaugurar aquest diumenge l’ascensor inclinat de Malgrat.

Aquest ascensor, que uneix el parc del Castell de Malgrat amb la plaça de la barretina, al centre de la població, ha costat 1 milió 200 mil € i és una actuació inclosa al Projecte d’Intervenció Integral del Barri del Castell subvencionat amb la Llei de Barris, que financen a parts iguals l’Ajuntament i la Generalitat.

L’ascensor, amb capacitat per a 15 persones , té un recorregut de 45 metres salvant un desnivell de 25 metres en poc més d’un minut i mig de viatge.

L’equipament també inclou una sala de 45 metres quadrats al primer pis, accedint des del carrer de Passada, i un petit mirador a la part del parc de Castell.

L’Ajuntament de Malgrat ha destacat que l’accessibilitat és el factor clau que ha de permetre superar la fractura espacial i social que caracteritza les relacions entre el barri del castell i la resta del municipi.

La inauguració es farà diumenge a 2/4 d’1 al parc del Castell.