radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25 -00:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Policial - Judicial El metge de Blanes que va ser tirotejat l’any passat, acusat de maltractar el seu fill.

El metge de Blanes que va ser tirotejat l’any passat, acusat de maltractar el seu fill.

COMPARTEIX-HO
, / 1379 0

 

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir Ernesto Luis González Riscos, el metge forense de Blanes que el mes d’octubre va ser disparat en una zona boscosa del municipi. La família de l’home és que l’ha denunciat ara per presumpte maltractament del seu fill de 14 anys. Amb la denúncia, segons el Diari de Girona, s’ha presentat també un informe de lesions que acreditaria els maltractaments.

Els fills viuen amb el metge des que la seva dona està a la presó acusada de planificar l’atac al seu marit el mes d’octubre passat.

Justament ahir, la dona va declarar davant de la jutgessa que instrueix el cas del tiroteig. L’acusada es va negar en rodó a contestar a les preguntes sobre el que va passar el dia dels fets i va ratificar la seva versió inicial per la que aquella nit havien quedat amb dos homes per cobrar 4.000 euros per una feina feta.

Tots quatre van anar cap a una zona boscosa de Blanes, on un dels homes va disparar quatre trets al cap al metge forense.

La dona sí que va voler declarar davant la jutgessa que durant el seu matrimoni amb el metge era una dona maltractada tant físicament com psicològicament.

L’acusada va mantenir que la filla del matrimoni també era víctima d’aquests maltractaments, pel que la jutgessa ha obert diligències a l’entorn de la família per intentar aclarir i acreditar aquesta acusació sobre els maltractaments.

Diari Girona