radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00-20:00
Home General Mor un veí de Malgrat en un accident de trànsit.

Mor un veí de Malgrat en un accident de trànsit.

COMPARTEIX-HO
, / 463 0

L’home, de 47 anys conduia el seu turisme per la carretera N2 al seu pas per Fornells de la Selva quan per raons que es desconeixen ha col.lisionat contra un camió frontalment. Com a conseqüencia de la col.licsió el conductor del turisme, que anava sol al vehicle, ha mort.
En aquest accident també s’hi ha vist implicats un altre turisme i un altre camió. Com a conseqüencia del sinistre dues persones més han resultat ferides lleus i han estat ateses pels serveis sanitaris en el mateix lloc dels fets.

El sinistre ha provocat que la N-II quedés tallada en ambdós sentits I que calgués desviar el trànsit per carreteres alternatives. La circulació s’ha normalitzat pels volts de les 6 de la tarda.

Al lloc dels fets s’han desplaçat 6 dotacions dels mossos de l’Àrea Regional de Trànsit, 4 dels Bombers de la Generalitat, efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), grues i personal del servei de manteniment de carreteres.