radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDijous, 20:00-20:15
Home Policial - Judicial Enxampen un home que robava el gasoil dels camions aparcats al carrer.

Enxampen un home que robava el gasoil dels camions aparcats al carrer.

COMPARTEIX-HO
, / 461 0

 

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra han identificat aquesta matinada un jove palafollenc que extreia gasoil dels dipòsits dels camions aparcats a la via pública. Els agents locals van localitzar un camió al Polígon industrial de Can Baltasar, amb una manega al dipòsit. Els agents van sospitar que el vehicle estava sent víctima d’una extracció de carburant i van inspeccionar la zona més propera, on van localitzar un cotxe obert amb material propi per robar gasoil i amb uns bidons amb un centenar de litres d’aquest combustible.

Es sospita que l’home va fugir en veure arribar els agents policials.

Els Mossos d’Esquadra, amb les dades del vehicle van localitzar el sospitós, un jove de 24 anys de PLF, que se li ha imputat un delicte de Fur i passarà a disposició judicial.

Els propietaris de camions han exposat a aquesta emissora que és habitual el robatori del carburant en aquest tipus de vehicles quan estan aparcats al carrer, uns robatoris que no són denunciats en la seva majoria.