radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimarts, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimarts, 18:00-19:30
Inici » Un conductor begut s’emporta el mur d’un pont de la riera de PLF.

Un conductor begut s’emporta el mur d’un pont de la riera de PLF.

COMPARTEIX-HO
, / 1132 0

Aquests dies tothom es fixa en el pont sobre la riera de PLF al carrer Capdevila. El mur de protecció està ensorrat després que aquest passat dilluns a quarts de 3 del migdia un vehicle tot terreny s’hi encastés al no calcular bé el gir a fer-hi.

El conductor de 61 anys, va perdre el control del vehicle i es va acabar encastant al mur del pont que ha quedat malmès. L’home, que va sortir il·lès de l’accident de trànsit, va donar positiu a la prova d’alcoholèmia que li va practicar la policia. El resultat de la prova va convertir l’accident en un delicte en la seguretat del trànsit i ja ha passat a disposició judicial, i s’està a l’espera de sentència.

Els danys provocats al mur del pont de la riera pugen a més de 5200€ als que haurà de fer front el conductor

Ara el mur està protegit amb tanques per evitar que ningú prengui mal, mentre s’espera l’inici de la restauració.