radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00 -21:00

i després

Informatiu NitDijous, 21:00-21:30
Home Mobilitat Noves incidències a la línia R1 de rodalies Renfe.

Noves incidències a la línia R1 de rodalies Renfe.

COMPARTEIX-HO
, / 467 0

 

Avui una afectació a la insfraestructura entre l’estació de Plaça de Catalunya i l’estació de Sants a Barcelona, ha ocasionat un nou dia de complicacions a diferents línies de rodalies de la ciutat Comtal.

Entre aquestes línies afectades hi ha hagut la del Maresme, que presenta afectacions i retards considerables.

Segons la companyia ferroviària, per “minimitzar l’afectació de viatgers”, alguns combois de la línia R1, entre Mataró i Molins de Rei, han estat obligats a ser desviats per l’Estació de França i, per tant, no han efectuat parada a les estacions d’Arc de Triomf ni a l’estació de Plaça de Catalunya.

Segons Renfe, els retards han estat d’uns 15 minuts i s’ha suprimit una circulació a la línia del Maresme.