radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Dijous, 22:00 -23:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 23:25-00:00
Home Comarcal El Maresme es promociona al Saló de Internacional de Turisme de Catalunya.

El Maresme es promociona al Saló de Internacional de Turisme de Catalunya.

COMPARTEIX-HO
, / 445 0

Al costat del mostrador de la ciutat de Barcelona, el Maresme intentarà convèncer fins diumenge els visitants que la comarca és una destinació de proximitat on hi ha activitat i bones ofertes de lleure per gaudir-ne tot l’any.

El Saló Internacional del Turisme arriba en l’època de Maduixes i pèsols, dos dels emblemes gastronòmics del Maresme i aquests seran un dels elements primordials que es divulgaran des del mostrador del Consorci de Promoció Turística

També, amb l’arribada del bon temps, les platges i el mar es converteixen en un dels principals reclams per als visitants i en aquest terreny el Maresme també disposa d’una àmplia oferta de ports i platges. Per donar-les a conèixer, el Consorci ha reeditat l’opuscle que recull les característiques de la sorra, de les aigües, els accessos i els serveis que ofereixen les diferents platges dels municipis costaners.

Enllaç: Web del SITC