radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Medi Ambient Un miler d’estudiants visiten el parc del Montnegre El Corredor aquesta setmana per acabar el Viu El Parc.

Un miler d’estudiants visiten el parc del Montnegre El Corredor aquesta setmana per acabar el Viu El Parc.

COMPARTEIX-HO
, / 835 0

 

Hortsavinyà acollirà des de demà i fins dijous, la festa de les escoles, que posarà punt i final al programa escolar Viu el parc al Parc del Montnegre i el Corredor.

Durant aquests tres dies, més de 1.000 alumnes de cinquè de primària dels municipis pertanyents al parc, entre ells PLF, visitaran el parc, on participaran a les activitats que els permetrà conèixer l’espai natural al qual pertanyen.

En aquesta edició participen 31 escoles de fins a 9 municipis diferents, entre ells PLF, Pineda o Tordera.

La roda d’activitats pels estudiants començarà amb una alternativa a l’actual manera de jugar dels joves. Serà amb interessants jocs de material de rebuig. Continuarà amb un itinerari pel parc amb un guia de natura que els mostrarà la flora i la fauna de la zona. Per acabar els participants hauran de trobar diferents paraules en un mot encreuat. Un cop acabada la roda d’activitats i després de dinar, tots els alumnes i els seus professors seran convidats a un espectacle final que posarà punt i final al programa escolar que començava durant el mes de febrer amb la visita d’una monitora especialitzada a l’aula qui va ensenyar als escolars la importància de tenir cura de l’entorn.