radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Política Esquerra de Malgrat demana la creació d’un senat d’expolítics locals.

Esquerra de Malgrat demana la creació d’un senat d’expolítics locals.

COMPARTEIX-HO
, / 984 0

 

En la sessió plenària prevista per demà al vespre, la formació republicana defensarà una moció que demana la creació d’un nou òrgan consultiu composat essencialment per expolítics del consistori malgratenc. Tal i com explica la portaveu d’Esquerra a l’Ajuntament de Malgrat, Teresa Verdaguer, la intenció és crear com un senat amb exregidors i exalcaldes per tal de poder consultar la seva opinió sobre diferents aspectes, tot i que no tindria un caràcter vinculant.

Aquest senat seria un òrgan de participació ciutadana, una assignatura pendent del consistori segons la regidora republicana que acusa a l’actual equip de govern, de buscar la participació a través de les al·legacions a les decisions preses.

La moció del senat de Malgrat és un dels 9 punts de l’ordre del dia del ple de demà dijous, en el que hi ha una altra moció conjunta de l’oposició que demana votar en contra de la jubilació als 67 anys.

Demà es regularà l’ús de la galeria de tir de la policia de Malgrat, es posarà noms a nous carrers i es nomenaran els membres que composaran el consell d’administració de la nova empresa que gestionarà el turisme al poble.

Enllaç: Web ERC Malgrat