radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Cultura La guia d’activitats del Maresme al teu mòbil.

La guia d’activitats del Maresme al teu mòbil.

COMPARTEIX-HO
, / 1150 0

 

Un dels nous serveis que oferirà la recentment creada oficina de turisme de PLF, serà la possibilitat de descarregar-se la guia d’activitats de la comarca del Maresme a través del Bluetooth.

En breu, les persones que transitin pels voltants del MiD, edifici que acull l’oficina turística, podran descarregar-se gratuïtament aquesta agenda que inclou les principals activitats culturals que s’organitzen no només a PLF, sinó també a la resta de la comarca.

L’agenda la promou el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i normalment està disponible a les diferents oficines turístiques de la comarca.

Per tal de descarregar-se l’agenda només cal acostar-se a l’oficina palafollenca, activar el Bluetooth en mode visible. Esperar uns segons i quan apareix el missatge d’oferiment al mòbil, acceptar-lo i automàticament el contingut es descarregarà.

Aquesta agenda també es pot aconseguir a través d’SMS i a través de la descarrega des d’internet al mòbil, però són dos sistemes que no són gratuïts.