radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Sessións DJ localsDissabte, 00:00-02:00
Home Economia Els locals d’oci nocturn volen ampliar horaris per setmana santa

Els locals d’oci nocturn volen ampliar horaris per setmana santa

COMPARTEIX-HO
, / 800 0

 

La Federació Catalana d’Activitats Recreatives Musicals (Fecasarm) ha reclamat al govern ampliar els horaris en els locals d’oci nocturn de 59 localitats turístiques catalanes pel que fa a la Setmana Santa i l’estiu.

De fet no és la primera vegada que fan aquest reclamació. La sol·licitud d’ampliació d’horaris per Setmana Santa ja ha estat denegada els dos últims anys, mentre que la sol·licitud per a l’estiu ja han rebut negatives des de fa 5 anys. La federació confia aconseguir l’autorització aquest any per fer front a l’actual situació de crisi econòmica.

En concret, Fecasarm ha presentat la seva demanda davant els delegats territorials de la Conselleria d’Interior de la Generalitat a Girona, Barcelona, Tarragona, Lleida, Alt Pirineu, Catalunya Central i Terres de l’Ebre.

Aquesta petició és per a les localitats de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Calella de Mar, Sant Pol, Pineda, Malgrat o Santa Susanna entre d’altres.