radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Ràdio Palafolls Aquest vespre RP emet el ple de divendres.

Aquest vespre RP emet el ple de divendres.

COMPARTEIX-HO
, / 507 0

 

Per motius tècnics, RP no va poder oferir en directe a sessió plenària de divendres passat. Tot i això es va poder enregestrar i serà emès en diferit aquest vespre després de l’informatiu nit de RP, a partir d’1/4 de 10 del vespre.

La sessió que s’escoltarà avui serà una versió reduïda, que no inclourà la presentació del Tramtordera, el projecte de tramvia entre PLF i Lloret, ja que la presentació es va recolzar sovint amb suports visuals.

La resta de la sessió es podrà escoltar, 9 punts en total, es podrà escoltar aquest vespre i alhora en les properes hores es trobarà ja a la nostra plana web.