radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Societat La nova Catalunya serà el motiu de la primera xerrada de PLF decideix.

La nova Catalunya serà el motiu de la primera xerrada de PLF decideix.

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 364 0

 

Falta una mica més d’un mes pel referèndum sobre la independència que s’ha convocat a PLF i que organitza la plataforma Palafolls Decideix.

Davant d’aquesta votació l’entitat ha preparat fins a tres xerrades i trobades per parlar sobre diferents aspectes relacionats amb Catalunya. La primera d’aquestes xerrades serà el proper divendres 26 de març al MiD i vol parlar sobre la Nova Catalunya i els nous catalans.

La xerrada reunirà diferents representants d’entitats d’immigrants a Catalunya així com també comptarà amb Àngel Colom, actual secretari d’immigració de Convergència Democràtic i d’Èric Beltran, president de Nous Catalans joves.

L’acte, que començarà a les 8 del vespre, serà presentat per Alpha Balde, president de l’entitat Solidaria N’denden N’gollen que treballa al Senegal.

La següent xerrada serà el dia 9 d’abril amb el Centre Català de Negocis per parlar de la influència econòmica de la independència de Catalunya.

Encara es prepara una tercera trobada, en aquest cas pel 14 d’abril.

A banda de les xerrades, la plataforma PLF Decideix organitza cada cap de setmana taules informatives per explicar les intencions del referèndum previst pel proper 25 d’abril a PLF. El responsable de comunicació de la Plataforma, Benjamí Costa, explica el que es pretén amb aquestes taules.

En aquestes taules informatives també es pot adherir al manifest pel dret a decidir i, segons l’entitat, ja s’hi han sumat més d’un centenar de persones i una 12a d’entitats.

Aquest proper mes, segons el mateix portaveu de PLF Decideix, l’activitat es tornarà més frenètica per la proximitat del referèndum.